Грузія відкриває кордони для деяких іноземців

Читать на русском
Грузія відкриє свої кордони для тих іноземців, які працюють віддалено. Однак для цього фрілансерам і тим, хто працює віддалено, потрібно пройти 14-денний карантин.
Freelance.Today

Грузія відкриє свої кордони для тих іноземців, які працюють віддалено. Однак для цього фрілансерам і тим, хто працює віддалено, потрібно пройти 14-денний карантин своїм коштом і залишитися в країні як мінімум на шість місяців.

Про це повідомляє Georgia Today.

Скільки людей перетнуло кордон України: куди найчастіше їздять українціКількість українців, що їхали до Польщі, збільшилась, а до Росії – зменшилась. Іноземців з Європи побільшало, а росіян поменшало.

Міністр економіки Грузії Натія Турнаво заявила, що проєкт дозволить підтримати місцевий бізнес. Також для того, щоб взяти участь у програмі, іноземцям треба буде пройти анкетування на спеціальній платформі, проте вона поки що не працює.

«Ситуація з коронавірусом в країні визнана сприятливою. Тому для іноземців це може бути шансом на зміну обстановки», - сказала Турнаво.

Відзначимо, в Грузії влада планувала відкрити кордони для іноземних туристів ще 1 червня, але через погіршення епідеміологічної ситуації це рішення відклали.

Раніше ЄС опублікував оновлений «зеленого» списку країн.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: