У Кабміні оцінили призначення нового голови НБУ

Читать на русском
Мінфін очікує продовження виваженої монетарної політики та продовження конструктивного співробітництва з НБУ, додав міністр.
Фото: facebook.com/pg/Ukrgasbank

Міністерство фінансів підтримує призначення головою Національного банку Кирила Шевченка.

Про це заявив глава відомства Сергій Марченко в коментарі Економічній правді в четвер, 16 липня.

Шевченко призначений головою НБУ: як голосували нардепиКирило Шевченко призначений головою Нацбанку. Це рішення підтримали 332 нардепи, не голосували фракції Голос і Європейська солідарність.

«Я вітаю призначення Кирила Шевченка головою Національного банку України. Вважаю, що представлена ​​президентом України кандидатура є найбільш оптимальною і вдалою. Зважена монетарна та фіскальна політики стали основою для макроекономічної стабільності України, що дозволяє нам увійти до глобальної фінансово-економічної кризи, викликаної поширенням коронавірусу, зі значно сильнішими макроекономічними показниками, аніж під час попередніх криз», - сказав він.

Мінфін очікує продовження виваженої монетарної політики та продовження конструктивного співробітництва з НБУ, додав міністр.

Нагадаємо, Верховна рада на засіданні в четвер, 16 липня, призначила новим головою Національного банку України Кирила Шевченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: