Зеленський виступить на урочистому засіданні ВР 16 липня

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відвідає засідання Ради 16 липня з нагоди 30-ї річниці ухвалення Декларації про державний суверенітет.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відвідає урочисте засідання Верховної ради 16 липня з нагоди 30-ї річниці ухвалення Декларації про державний суверенітет.

Про це повідомили в інформаційному управлінні апарату ВР.

Згідно з повідомленням засідання в четвер, 16 липня, розпочнеться о 16:00.

«На урочистому засіданні виступлять президент України Володимир Зеленський, голова Верховної ради України Дмитро Разумков, перший президент незалежної України, голова Верховної ради України в 1990-1991 роках, народний депутат України I-IV скликань Леонід Кравчук, народний депутат ВР I-IV скликань Ігор Юхновський та інші учасники засідання», – йдеться в повідомленні.

Планується, що Зеленський вручить державні нагороди учасникам ухвалення Декларації про державний суверенітет України, а Разумков – почесні грамоти ВР народним депутатам першого скликання, учасникам ухвалення Декларації.

Відзначимо, це останній пленарний тиждень Ради перед літніми канікулами. У зв'язку з цим депутати збираються на позачергові засідання.

А у п'ятницю, 17 липня, нардепи планують призначити глав НБУ і Антимонопольного комітету, а також віцепрем'єр-міністра з питань промисловості.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: