Будівлю «Антонова» передали ВАКС: Зеленський підписав закон

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до ЗУ «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов».
Фото Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до ЗУ «Про реструктуризацію заборгованості державного підприємства «Антонов».

Згідно з документом Вищому антикорупційного суду передадуть будівлю ДП «Антонов». Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Закон передбачає передачу ВАКС будівлі в Києві за адресою проспект Перемоги 41 за ринковою вартістю, яку визначили звітом про незалежну оцінку майна.

«Закон допоможе завершити передачу ВАКС будівлі, яку він зараз вже використовує. Крім того, це сприятиме поліпшенню стану ДП «Антонов», адже передача прав на непрофільний актив, який вже не використовувалося держпідприємством, погасить частину його зобов'язань перед бюджетом», - йдеться в повідомленні.

Закон набуває чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування.

Нагадаємо, Верховна Рада схвалила законопроект 18 червня.

Раніше стало відомо, що Державний концерн «Укроборонпром» і АНТК «Антонов» передають ВАКС приміщення, де зможуть розміститися всі судді, працівники та адміністрація суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: