«Укроборонпром» передає приміщення Вищому антикорупційному суду

Читать на русском
Державний концерн «Укроборонпром» та АНТК «Антонова» передають ВАКС приміщення, де зможуть розміститися всі судді, працівники та адміністрація суду.
24 канал

Державний концерн «Укроборонпром» та АНТК «Антонова» передають ВАКС приміщення, де зможуть розміститися всі судді, працівники та адміністрація суду.

Про це повідомив заступник генерального директора Державного Концерну «Укроборонпром» Мустафа Найєм у Facebook.

«Мало хто знає, але весь час з дня створення ВАКС розташовувався у трьох різних приміщеннях, розкиданих у різних куточках Києва. Одним із них був будинок заводу «Антонов» на просп. Перемоги, 41. Колись ця будівля належала Брокбізнесбанку, але після декількох ітерацій опинилась у власності ДП «Антонова». Ми запропонували підприємству передати приміщення Антиорупційному суду за умови списання майже 120 млн грн заборгованості перед державою. Таким чином ВАКС отримає приміщення, а підприємство зменшить свої борги», - написав Мустафа.

Також він повідомив про те, що «передача майна потребувала прийняття спеціального закону. Разом з юристами міністерства фінансів ми розробили законопроект і у дивовижно стислі терміни зареєстрували у парламенті».

Сьогодні під час пленарного засідання Ради цей закон підтримали 244 народних депутати.

Раніше Абромавічус спрогнозував збитки «Укроборонпрому» через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: