У Києві обмежили рух у Голосіївському районі

Читать на русском
У Києві обмежили рух на вулиці Китаївській. Ремонт триватиме з 14 по 25 липня. Покриття будуть оновлювати на ділянці між пр. Науки та вул. Навчальною.

У Києві з 14 до 25 липня обмежили рух на вулиці Китаївській.

Як повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації, там розпочинають середній ремонт. Покриття оновлюватимуть на ділянці між проспектом Науки і вулицею Учбовою. Під час робіт рух буде частково обмежено.

«Комунальна корпорація просить водіїв не лишати авто на проїжджій частині, щоб не перешкоджати роботі дорожників», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Кіровоградській області розпочався ремонт автодороги Кропивницький – Кривий Ріг. Роботи проводяться в рамках національної програми «Велике будівництво».

Раніше президент Володимир Зеленський ініціював проєкт «Велике будівництво» щодо розвитку інфраструктури в країні. Частково гроші на це підуть із Фонду боротьби з коронавірусом.

У коментарі «Слово і діло» виконавчий директор ГО «Антикорупційний штаб», експерт у сфері державних закупівель, електронних декларацій та антикорупційного законодавства Сергій Миткалик зазначив, що кошти на «Велике будівництво» використовуються непрозоро та ідея, попри її актуальність, має реалізовуватися не під час епідемії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: