У Мінкульті пояснили, як формується «чорний список» артистів

Читать на русском
У Міністерстві культури та інформаційної політики заявили про те, що не впливають на формування переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.
Кореспондент

У Міністерстві культури та інформаційної політики заявили про те, що не впливають на формування переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Про це повідомили в МКІП Укрінформу.

«Згідно зі статтею 15 Закону України «Про кінематографію», Міністерство культури і інформаційної політики здійснює дії по внесенню змін до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, виключно на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення», - нагадали в пресслужбі.

При цьому процедура внесення до списку здійснюється автоматично, адже згідно з чинним законодавством, МКІП не наділене повноваженнями включати чи не включати до списку.

«Міністерство здійснює оприлюднення переліку та оновлення. Відомості в списку своєчасно і оперативно оновлюються, з ними можна ознайомитися на офіційному сайті Міністерства культури і інформаційної політики України в рубриці «ООС» підрубриці «Інформація», - відзначили в МКІП.

Раніше в Мінкультури обіцяють ще більше україномовних книг і фільмів.

Також нагадаємо, в Мінкульті розповіли про роботу кінотеатрів після карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: