У «ДНР» відновили роботу пункту пропуску «Оленівка»

Читать на русском
ДНР відновила роботу пункту пропуску Оленівка. Він з'єднаний коридором з українським КПВВ  Новотроїцьке.

У понеділок, 13 липня, представники так званої «ДНР» відновили роботу пункту пропуску «Оленівка», з'єднаного дорожнім коридором з українським КПВВ «Новотроїцьке».

Про це повідомляють «Новини Донбасу».

З ОРДЛО без ЗНО: чи багато абітурієнтів скористається пільгамиНе варто чекати на велику кількість охочих вступати до українських університетів з окупованих територій, припустив експерт.

Як відомо, що виїхати з Донецька можна тільки за наявності реєстрації на підконтрольній території України, а пропуск у Донецьк можливий за заздалегідь узгодженими списками штабу «ДНР» щодо коронавірусу. При цьому всі прибулі з української сторони зобов'язані пройти двотижневу обсервацію в лікарнях.

Через КПВВ «Новотроїцьке» в бік непідконтрольної території було пропущено близько 60 осіб, повідомляє прес-офіцер Донецького прикордонного загону Держприкордонслужби України Валерія Карпиленко.

Кожному охочому перетнути лінію розмежування українські прикордонники пояснюють, що бойовики можуть пропустити не всіх. Тих, хто погоджується їхати попри ризики, пропускають.

Також прикордонники наголошують, що в разі непропуску громадянам не потрібно залишатися в «сірій зоні», бо це небезпечно. У разі повернення на підконтрольну Україні територію потрібно буде пройти двотижневу самоізоляцію за допомогою мобільного додатку «Дій удома».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Донбасі бойовики знову закривають пункти пропуску.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: