Україна відкриває пункти пропуску на кордоні з Росією і Білоруссю

Читать на русском
Кабмін схвалив рішення про відкриття пунктів пропуску на кордоні з Росією і Білоруссю. Зокрема, будуть відновлені пішохідне й автомобільне сполучення в пунктах пропуску Дольськ і Вільча.
dpsu.gov.ua

Кабмін схвалив рішення про відкриття пунктів пропуску на кордоні з Росією і Білоруссю. Зокрема, будуть відновлені пішохідне й автомобільне сполучення в пунктах пропуску «Дольськ» і «Вільча».

Відповідне рішення було схвалено на засіданні уряду 17 червня, передає пресслужба відомства в середу, 17 червня.

«Проєкт.... розроблений з метою відновлення пішохідного сполучення в пунктах пропуску на державному кордоні з Російською Федерацією і Республікою Білорусь і створення комфортних умов для перетинання державного кордону пішоходами на цих ділянках у зв'язку з поступовим послабленням карантинних заходів в Україні... і відновлення пішохідного руху для громадян України і руху автомобільного транспорту в пунктах пропуску... «Дольськ» і «Вільча», – йдеться в документі.

Відзначимо, Кабінет міністрів 13 березня схвалив рішення про запровадження карантину в Україні, у зв'язку з чим були закриті пункти пропуску на кордоні, у тому числі з Росією і Білоруссю.

Раніше прикордонники назвали умову пропуску іноземців в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: