На кордоні з Угорщиною повністю запрацювали всі пункти пропуску

Читать на русском
Пункти пропуску на кордоні з Угорщиною. Всі чотири КПП повністю відновили роботу з ночі 29 червня.
dpsu.gov.ua

З 29 червня на кордоні України з Угорщиною повністю відновили роботу пункти пропуску «Вилок – Тисабеч», «Лужанка – Берегшурань», «Косино – Барабаш» та «Дзвінкове – Лонья».

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Новий статус України в НАТО: чи блокуватиме Угорщина співпрацю й надаліУ рамках розширеного співробітництва України з НАТО блокування Угорщиною діалогу не вплине на стратегічну мету, вважає експерт.

Станом на 8 ранку пункти пропуску вже перетнули 625 осіб, в тому числі 185 - на в'їзд до України та 440 - на виїзд з України.

Прикордонники нагадали: у разі поїздки до Угорщини на короткий термін на карантин не відправлятимуть громадян України, які в'їжджають до 30-кілометрової зони.

Від таких осіб не вимагають додаткових підтверджуючих документів для в'їзду, але вони повинні покинути територію Угорщини протягом 24 годин.

Українцям, які планують їхати до Угорщини з транзитної метою, дозволяється в'їзд цілодобово при наявності документа про постійне місце проживання, дозволу на перебування, дозволу на проживання, візи на тривале працевлаштування або іншого документа, що підтверджує право на тривале перебування в країні призначення, виданого офіційним органом цієї країни.

До того ж, потрібно надати згоду на перевірку на наявність COVID-19 і не мати ознак підозри на інфекцію.

Нагадаємо, відкриття всіх пунктів пропуску анонсував міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: