Депутати мають намір заслухати міністра оборони в п'ятницю

Читать на русском
Верховна рада хоче заслухати міністра оборони Андрія Тарана в п'ятницю, 17 липня, щодо проведення призову на військову службу цьогоріч.
Фото - mil.gov.ua

Верховна рада хоче заслухати міністра оборони Андрія Тарана у п'ятницю, 17 липня, щодо проведення призову на військову службу цьогоріч.

Про це сказав перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Абітурієнтам роз'яснили, як отримати відстрочку від призову-2020Абітурієнти, які цьогоріч вступають до вищих навчальних закладів, можуть отримати відстрочку від військового призову.

«Ми підтримуємо пропозицію викликати міністра оборони. Це дійсно важливо і важлива тема. Зараз призов, і чутки ширяться», – заявив Корнієнко.

Відзначимо, раніше глава Кабміну Денис Шмигаль прокоментував ситуацію з масовим військовим закликом випускників шкіл. Глава уряду доручив Міністерству оборони і Міністерству освіти скоординувати комунікацію з цього питання.

Зокрема, хлопцям віком 18-19 років почали масово відправляти повістки до військкомату, у зв'язку з чим МОН попросило Міноборони відтермінувати весняний призов для випускників 2020 року.

Раніше стало відомо, скільки строковиків призовуть цьогоріч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: