У Раді з'явилася постанова про призначення віцепрем'єра з ОПК

Читать на русском
У Раду 10 липня внесений проєкт постанови про призначення Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань оборонно-промислового комплексу.
фото space.com.ua

До Верховної ради внесено проєкт постанови про призначення Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань оборонно-промислового комплексу (ОПК).

Про це повідомляється на сайті ВР.

Падіння промисловості України почало сповільнюватисяВ Україні в травні падіння промислового виробництва знизилося на 12,2 відсотка, тоді як у квітні падіння становило 16,2 відсотка, в березні - 7,7 відсотка, в лютому - 1,5 відсотка.

Документ зареєстрований в п'ятницю, 10 липня. Він спрямований на розгляд профільного комітету. Вніс кандидатуру Олега Уруського на пост віцепрем'єра та прем'єра з питань ОПК прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відзначимо, народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура у своєму Telegram-каналі сьогодні повідомив, що на наступному тижні буде співбесіда з фракцією для ухвалення рішення щодо кандидатури Уруського.

Як відомо, Олег Уруський зараз обіймає посаду директора інжинірингової компанії «Прогресстех-Україна». До цього він керував Державним космічним агентством України.

Нагадаємо, майже тиждень тому президент України Володимир Зеленський анонсував появу віцепрем'єра з питань промислової політики. Однак тоді ім'я можливих кандидатів він не озвучив.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: