«Право на владу»: чи є загроза військового вторгнення на південь України

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про лісові пожежі на Луганщині та ймовірну загрозу вторгнення на півдні України.
Главком

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу «Право на владу» ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про лісові пожежі в Україні та нестачу води в окупованому Криму, що ймовірно може призвести до військового вторгнення на півдні країни.

Все частіше звучать побоювання: Росія нібито готується до війни за воду та планує напасти на український південь із захопленого Криму. Наскільки ймовірна загроза? Чи готова Україна до нападу ворога? Та чи існує спосіб запобігти новій війні? Про це говоритимуть сьогодні у «Право на владу».

До участі запрошені секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України Сергій Наєв, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Артур Герасимов, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Ірина Верещук.

Також у дискусії візьмуть участь народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця; народний депутат VIII скликання, голова партії «Національний корпус» Андрій Білецький, блогер та представник Донецька у політичній підгрупі на Мінських переговорах Денис Казанський, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун, колишній віце-прем'єр з питань економіки і економічних реформ АР Крим, народний депутат України V, VI, VII скликань, т.в.о. заступника глави Адміністрації Президента в 2014 Андрій Сенченко, голова аналітичного центру «Донбаський інститут регіональної політики» Енріке Менендес та інші.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що лісові пожежі в Луганській області, під час яких загинуло п’ятеро осіб, визнали надзвичайною ситуацією регіонального рівня.

Також ми писали про найбільш масштабні лісові пожежі в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: