ВООЗ визнала ще один спосіб зараження COVID-19

Читать на русском
Всесвітня організація охорони здоров'я підтвердила наявність доказів поширення коронавірусу повітрям, після відповідної заяви групи вчених.
epa european pressphoto agency

Всесвітня організація охорони здоров'я підтвердила наявність доказів поширення коронавірусу повітрям, після відповідної заяви групи вчених.

Про це на брифінгу в Женеві у вівторок, 7 липня, повідомила технічний керівник ВООЗ з профілактики інфекцій та боротьби з ними Бенедетто Аллегранці.

«Ми визнаємо, що в цій області з'являються нові докази, тому ми думаємо, що повинні бути відкритими для цих даних і зрозуміти їх значення», - сказала вона.

Аллегранці зазначила, що з'являються свідчення передачі коронавірусної інфекції повітрям, проте їх необхідно інтерпретувати.

«Не можна виключати можливість передачі (коронавірусу) повітряним шляхом в громадських місцях, особливо в дуже специфічних умовах: в переповнених, закритих, погано провітрюваних приміщеннях», - додала представник ВООЗ.

Раніше повідомлялося, що вчені вимагають від ВООЗ переглянути рекомендації щодо коронавірусу.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко розповів, що колективного імунітету до коронавірусної інфекції немає ні в Україні, ні в світі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: