У світі проводять випробування на людях 17 вакцин від коронавірусу

Читать на русском
У світі проводять клінічні випробування на людях як мінімум 17 вакцин від коронавірусу.  У Індії кілька інститутів працюють над різними лікарськими засобами.
Ілюстративне фото.

У світі проводять клінічні випробування на людях як мінімум 17 вакцин від коронавірусу.

«Виробники ліків по всьому світу прагнуть розробити вакцину проти нового коронавірусу; новий вірус — це вірус, який ніколи раніше не виявлявся у людей, що значно ускладнює завдання створення вакцини... Наразі в світі проводиться тестування як мінімум 17 вакцин на людях», - пише NDTV.

Сергій ШаховНародний депутат України
Шахов пообіцяв стати донором, оскільки має антитіла до COVID-19Сказано 10 травня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

У Індії кілька інститутів працюють над різними лікарськими засобами. У травні уряд країни заявив, що над вакциною працюють 30 груп. Провідний науковий радник уряду сказав, що зусилля, які зазвичай займали 15 років і коштували 300 мільйонів доларів США, звелися до 12-місячного періоду.

Також Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) заявила, що вакцина британської компанії AstraZeneca, ймовірно, є провідним кандидатом.

Нагадаємо, гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус заявив, що всього у світі розробляється 141 прототип вакцини від коронавірусу.

Тим часом Віктор Ляшко закликав українців планово вакцинуватися від небезпечних інфекцій, щоб не отримати спалахів інших хвороб під час пандемії коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: