Президент Бразилії здав тест на COVID-19

Читать на русском
Президент Бразилії Жаір Болсонару скасував заплановані до кінця тижня заходи через симптоми, характерні для коронавірусної інфекції.

Президент Бразилії Жаір Болсонару скасував заплановані до кінця тижня заходи через симптоми, характерні для коронавірусної інфекції.

Президент здав тест на коронавірус. Його результат очікується сьогодні, 7 липня, інформує телеканал Globo.

Назарбаєв і президент Гондурасу: хто з політиків захворів на коронавірусКоронавірусом, зокрема, заразилися Нурсултан Назарбаєв, президент Гондурасу й російський прем'єр.

За словами Болсонару, у нього піднялася температура до 38 градусів, а відсоток насичення крові киснем опустився до 96%. Глава держави також повідомив, що зробив магнітно-резонансну томографію легень, яка не виявила проблем.

Як сказав Болсонару, для лікування він приймає гідроксихлорохін. Раніше Всесвітня організація охорони здоров’я прийняла рішення зупинити випробування гідроксихлорохіну як ліків для боротьби з коронавірусом. В організації зазначили, що, згідно з рядом досліджень, ліки не мають позитивного ефекту для лікування інфікованих.

Відзначимо, що в Бразилії налічують, за даними ЗМІ, 1 626 071 інфікованого, серед яких — 65 556 осіб загинули. У той же час, за даними Міністерства охорони здоров’я країни — у Бразилії 1 623 284 хворих, серед яких — 65 487 загиблих.

Нагадаємо, за час пандемії у світі зафіксували більше 11 млн заражень, померли – 540 тисяч людей.

«Слово і діло» подивилося, хто з політиків і чиновників підхопив коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: