Поліція розповіла про причини пожежі в Новій Каховці

Читать на русском
Чоловікові, який напередодні спровокував пожежу в багатоповерховому житловому будинку в Новій Каховці, загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.
facebook.com/ievankov

Чоловікові, який напередодні спровокував пожежу в багатоповерховому житловому будинку в Новій Каховці, загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє Громадське радіо в понеділок, 6 липня.

Глава відділу комунікації поліції Херсонської області Тетяна Пшонь розповіла, що пожежа виникла через недбалість одного з мешканців будинку, який у нетверезому стані заснув з непогашеною сигаретою.

«Поліцейські встановили, що пожежу спричинив 38-річний мешканець будинку. Також з'ясували, що він вживав вдома алкогольні напої, після чого вирішив покурити й заснув на дивані. Його розбудили сусіди, коли квартира вже була у вогні. Сусіди почули запах диму, почали стукати в двері. Коли за кілька хвилин ніхто не відкрив, вибили двері й побачили чоловіка в стані сильного алкогольного сп'яніння», – сказала представниця поліції.

Наразі чоловіка затримано. Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Своєю чергою, мер Нової Каховки Володимир Коваленко додав, що гроші на ремонт покрівлі будинку будуть виділятися з міського бюджету. За приблизними підрахунками, ремонт може коштувати близько 2 млн грн.

Нагадаємо, у неділю, 5 липня, в Новій Каховці сталася пожежа в багатоповерхівці.

Пожежу на даху п'ятиповерхівки гасили сім відділень пожежної служби. Вогонь ліквідували о 1

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: