У світі розробляють 141 вакцину від коронавірусу – ВООЗ

Читать на русском
Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебрейесус заявив, що всього у світі розробляється 141 прототип вакцини від коронавірусу.
Фото - Вікіпедія.

Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус заявив, що всього у світі розробляється 141 прототип вакцини від коронавірусу. Він вважає, що провідні розробники перебувають за «місяці від успіху».

Про це повідомляє The Washington Post.

Скільки українців згодні вакцинуватися від коронавірусу – опитуванняМенше половини українців згодні вакцинуватися від коронавірусу . Найбільший відсоток серед тих, хто дуже боїться заразитися COVID-19, а найбільший відсоток не готових - серед тих, хто взагалі не боїться.

Тедрос Адханом зазначив, що зараз міжнародне співробітництво відіграє життєво важливу роль у питаннях розробки вакцини від COVID-19.

«Провідних кандидатів, можливо, лише місяці відокремлюють від успіху. Звичайно, немає гарантії повного захисту, але ми сподіваємося», - заявив гендиректор.

Нагадаємо, ВООЗ розробляє рекомендації щодо категорій людей, які повинні будуть отримати вакцину від коронавірусу в першу чергу.

Крім того, Єврокомісія і неурядова організація Global Citizen під час міжнародного онлайн-марафону зібрали ще 6,15 млрд євро на розробку вакцини від коронавірусу COVID-19.

Також у ЄС схвалили перший препарат для лікування COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: