Бойовики обстріляли Авдіївку: зруйновані два будинки

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі в п'ятницю, 3 липня, обстріляли приватний сектор в Авдіївці, в результаті чого були зруйновані два будинки.
facebook.com/pressjfo.news

Проросійські бойовики на Донбасі в п'ятницю, 3 липня, обстріляли приватний сектор в Авдіївці, в результаті чого були зруйновані два будинки.

Про це передає штаб ООС в Facebook.

У штабі повідомили, що бойовики вели обстріл приватного сектора з мінометів калібру 120 мм

«Одна з мін потрапила в дачний будинок, розташований в садовому масиві «Лісова казка». Будинок спалахнув, і полум'я перекинулося на сусідній будинок», - повідомили в ООС.

В результаті обстрілу ніхто з мирних жителів не постраждав.

«Відверто нехтуючи правилами ведення війни, ворог ще раз підтверджує свою окупаційну сутність і свідомо наражає на небезпеку цивільне населення», - відзначили в штабі.

Нагадаємо, сьогодні, 3 липня, у результаті ворожого обстрілу селища Зайцеве у Донецькій області загинула мирна мешканка.

2 липня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, використавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

За минулу добу внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення. Його оперативно евакуйовано до медичного закладу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: