Велика Британія не визнає голосування в Криму щодо конституції РФ

Читать на русском
Велика Британія не визнає голосування за поправки в російську Конституцію, яке провели в окупованому Криму. Країна залишатиметься солідарною з Україною.
Фото - British Embassy Kyiv

Велика Британія не визнає голосування за поправки в російську Конституцію, яке провели в окупованому Криму. Країна залишатиметься солідарною з Україною.

Про це повідомляє прес-служба посольства Великої Британі в Україні.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв працювати над поверненням Криму на дипломатичному рівніСказано 13 вересня 2019 р.Статус обіцянки: Виконано

У відомстві зазначили, що голосування за поправки до російської конституції є неприпустимі на півострові. Британія солідарна з Україною, тим самим нагадуючи Росії, що Крим це українська територія.

Як відомо, Європейський союз не визнає голосування про поправки до конституції Російської Федерації, яка незаконно провели на окупованих українських територіях.

Нагадаємо, 25 червня в Росії та анексованому нею Криму почалося голосування щодо поправок до Конституції РФ. Одна з поправок стосується «обнулення» президентських термінів і дозволить російському президенту Володимиру Путіну брати участь у виборах ще два рази й залишатися при владі до 2036 року.

У відповідь МЗС України вимагає посилити санкції проти РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: