Вибухи у столиці Ефіопії: нові дані про загиблих

Читать на русском
Через вибухи у столиці Ефіопії під час протестів, які виникли після смерті співака і активіста Хундесса, поранено 3 людини, ще кілька людей загинули. Серед жертв є організатори вибухів і мирні жителі.

У столиці Ефіопії Аддіс-Абеба під час протестів, які виникли після смерті популярного співака та активіста Хачалу Хундесса, прогриміли три вибухи.

Згідно з даними поліції, поранено три людини, ще кілька людей загинули. Серед жертв є організатори вибухів, а також мирні жителі, пише Reuters.

Пізніше медики уточнили, що загалом під час протестів та вибухів загинули 10 осіб, ще понад 80 отримали поранення.

Як відомо, масові протести виникли в декількох містах країни після смерті популярного музиканта і політичного активіста Хачалу Хундесса. Його застрелили у понеділок ввечері, 29 червня.

Також вчора на півночі Тегерана в медичному центрі стався вибух. Відомо, що загинули 18 людей і кілька отримали поранення.

Раніше у Лондоні відбулися протести проти расизму в підтримку руху Black Lives Matter («Життя темношкірих мають значення»). Після мирної демонстрації відбулися сутички, під час яких поранили 14 офіцерів поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: