У Миколаєві знайшли мертвою дружину депутата облради

Читать на русском
У Миколаєві 29 червня від поранення в голову загинула дружина депутата облради. За словами депутата, жінка сама наклала на себе руки.
фото novosti-n.org

Поліція встановлює обставини загибелі дружини депутата Миколаївської облради, яку виявили з пораненням голови з «травмату».

Про це повідомляє управління Нацполіціі Миколаєва у понеділок, 29 червня.

Найрезонансніші випадки самогубств українських чиновниківВ Україні за січень-березень 2015 року вкоротили собі віку відразу шість колишніх високопоставлених чиновників.

Силовики розповіли, що сьогодні близько 10 ранку в поліцію подзвонив 34-річний депутат Миколаївської обласної ради і повідомив про те, що його дружина з травматичної зброї поранила себе в голову.

Поліція виїхала за адресою. З'ясувалося, що 33-річна жінка померла на місці події від отриманих травм. Її чоловік в цей час був в будинку. Всі обставини і причини події з'ясовуються.

Попередньо розпочато розслідування за статтею про умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України).

Як уточнює місцеве видання Новини-N, чоловік загиблої - депутат обласної ради від партії «Батьківщина» Ігор Івануна. Сам інцидент стався в районі Варварівка в будинку по провулку Урожайному. Пістолет належав депутату.

Нагадаємо, в кінці травня в Києві знайшли застреленим в своєму офісі народного депутата Валерія Давиденка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: