Стрілянина в Харківській області: стрілку повідомили про підозру

Читать на русском
Стрілянина по відпочиваючих в Харківській області. Стрілку повідомили про підозру. Йому загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.
hk.npu.gov.ua

У Харківській області чоловікові, якого затримали за стрілянину в відпочиваючих з дітьми, повідомили про підозру. Відкрито кримінальні провадження за трьома статтями.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області в неділю, 28 червня.

Розстріл у Житомирській області: підозрюваного визнали осуднимПідозрюваний у масовому розстрілі людей в Житомирській області Анатолій Захаренко на момент вбивства усвідомлював свої дії.

«Чоловікові, причетному до стрілянини в Харківській області, поліція повідомила про підозру у вчиненні злочинів. Зловмисник обґрунтовано підозрюється в скоєнні умисного вбивства і замаху на вбивство громадян», - йдеться в повідомленні.

Також вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Кримінальні провадження відкриті за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Стрілку загрожує до 15 років в'язниці або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, увечері 27 червня в Харківській області (в Барвінківському районі) в селі Гусарівка чоловік влаштував стрілянину по компанії відпочиваючих з дітьми. В результаті постраждали двоє чоловіків, один з яких помер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: