Стрілянина в Броварах: МВС анулювало ліцензії охоронних фірм

Читать на русском
МВС анулювало ліцензії чотирьох охоронних фірм Києва, чиї працівники брали участь в стрілянині в Броварах.

МВС анулювало ліцензії чотирьох охоронних фірм Києва, чиї працівники брали участь у масовій стрілянині в Броварах 29 травня.

Про це повідомила пресслужба МВС України.

Аваков вважає стрілянину в Броварах «штучно створеним конфліктом»Аваков під час звіту в Раді розповів, що стрілянина в Броварах – штучно створений конфлікт між перевізниками з Броварів та перевізниками з Вінниці та Києва.

Як зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Гончаров, перевірити чотири столичні охоронні фірми зажадали слідчі Нацполіціі в рамках досудового розслідування.

«Наказами Міністерства від 5 червня 2020 року повністю анульовані ліцензії на здійснення охоронної діяльності ТОВ «Профохорона», ТОВ «Охоронна група «Київ-центр», ТОВ «ДВ-Сек'юріті», ТОВ «Охоронна група «Форт-3», - повідомив Гончаров.

Крім того, слідство встановило, що особи, які мають відношення до даних охоронних фірм, неодноразово залучалися до участі «в масових заходах, де застосовувалися незаконні дії».

Нагадаємо, в Броварах 29 травня сталася стрілянина через перерозподіл маршрутів перевезення пасажирів. В результаті було поранено трьох людей.

Як повідомив глава МВС Арсен Аваков сьогодні в Раді, вже встановлено 67 учасників стрілянини, 44 особам повідомлено про підозру, а для 39 - обрали запобіжний захід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: