Розстріл у Житомирській області: підозрюваного визнали осудним

Читать на русском
Підозрюваний у масовому розстрілі людей в Житомирській області Анатолій Захаренко на момент вбивства усвідомлював свої дії.
Юрій Олійникnpu.gov.ua

Підозрюваний у вбивстві семи осіб в Попільнянському районі на Житомирщині Анатолій Захаренко на момент стрілянини усвідомлював свої дії.

Про це повідомив начальник Нацполіціі регіону Юрій Олійник, передає пресслужба Нацполіції у вівторок, 23 червня.

Вбивства під Житомиром: доброволець АТО, який вижив, розповів подробиціКолишній доброволець АТО Вадим Федюнін повідомив подробиці стрілянини в Житомирській області, яку влаштував господар рибальського ставка Анатолій Захаренко.

За його словами, до такого висновку щодо Захаренко прийшли експерти. Згідно з довідкою лікаря-нарколога від 22 травня, на момент злочину в крові Захаренко алкоголю не було.

«Крім цього, в рамках кримінального провадження була призначена комісійна судова психолого-психіатрична експертиза підозрюваному і в даний час отримано висновок експерта. Згідно з висновком фахівців, підозрюваний міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними, може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними і зараз», - повідомив Олійник.

Він додав, що за психічним станом Захаренко не вимагає застосування будь-яких примусових заходів медичного характеру.

Нагадаємо, в ніч на 22 травня на березі ставка неподалік від села Новоселиця Попільнянського району Житомирської області чоловік розстріляв з рушниці семеро людей. Жертвами стали відпочивальники, частина з яких виявилася колишніми учасниками АТО.

23 травня підозрюваного у вбивстві орендаря ставка Анатолія Захаренко заарештували без права внесення застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: