У Житомирській області чоловік розстріляв із мисливської рушниці семеро осіб

Читать на русском

На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, які збиралися вже не раз половити там риби.

У Житомирській області чоловік розстріляв із мисливської рушниці 7 осіб. Його затримали.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

На березі ставка, неподалік від села Новоселиця Попільнянського району відпочивала компанія киян, які збиралися вже не раз половити там риби. Всього за даними слідства їх було 9 осіб, включаючи орендаря ставка, громадянина 3. 1962 р.н.

«Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець З., на ґрунті раптово виниклих різких неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів із гладкоствольної мисливської рушниці марки «ІЖ», - повідомив Геращенко.

Як говорить заступник міністра, спочатку він убив двох, які залишалися з ним поруч з ним. Потім почав розстрілювати шістьох осіб, котрі спали. Всього він встиг розстріляти сімох людей. Лише один, почувши постріли, встиг втекти до лісу, вийти в село і викликати поліцію.

Підозрюваний у вбивстві 7 людей затримано поліцейськими і знаходиться під вартою, він буде направлений на судово-психіатричну експертизу. Рушниця, з якої було здійснено масове вбивство, була вилучена.

«Думаю, що суд не матиме іншого рішення як довічне позбавлення волі для людини, котра позбавила життя сімох», - додав Геращенко.

Раніше в Києві на Подолі сталася стрілянина, є поранений.

Також нагадаємо, в центрі Миколаєва сталася стрілянина, був поранений бізнесмен.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: