На пост глави НСЗУ проведуть додатковий відбір

Читать на русском
На посаду глави НСЗУ проведуть додатковий відбір, оскільки глава МОЗ Максим Степанов не зміг визначитися з кандидатурою.
moz.gov.ua

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов не зміг визначитися з кандидатурою на посаду голови Національної служби здоров'я України за результатами першого проведеного відбору.

Про це він повідомив під час засідання Комітету Верховної ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування 26 червня, передає УНН.

Другий етап медреформи: чи будуть закриватися медустановиУ рамках другого етапу медичної реформи необхідно оптимізувати медичну інфраструктуру, вважає експерт.

«Мною було схвалено рішення провести співбесіди з усіма без винятку кандидатами, які подали (свої кандидатури – ред.) до участі в цьому відборі. Провів я відповідні співбесіди з усіма. Отже, на сьогоднішній день можу сказати, що схвалено рішення, що за результатами цих співбесід, за результатами проведеного відбору, не визначена кандидатура на призначення голови Національної служби здоров'я України. Велика ймовірність того, що буде проведено ще один відбір, тобто оголошений відповідний відбір і з кандидатами буде проведений відбір. Після цього буде визначено переможця», – сказав глава МОЗ.

Зазначимо, на початку червня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що визачився з кандидатом на посаду голови Національної служби здоров'я України.

Раніше в НСЗУ розповіли про підсумки першого місяця програми медичних гарантій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: