МОЗ подовжило термін подачі документів на очільника НСЗУ

Читать на русском
Термін подачі документів на повторний конкурс на голову Національної служби здоров'я України продовжили до середи 27 травня.

Термін подачі документів на повторний конкурс на голову Національної служби здоров'я України продовжили до середи 27 травня.

Про це повідомив очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу.

Для чого потрібна Національна служба здоров'я та в чому головний ризик?Новообраним головою Національної служби здоров'я став Олег Петренко. Про призначення та перестороги в роботі медичної служби міркували спеціалісти.

«Відповідно до прийнятих рішень був оголошений добір, починаючи з 22 травня, і кінцевий термін прийняття документів був сьогодні (25 травня – ред.) о 18 годині. Але я отримав питання від людей, які нібито не встигають подати всі документи, тому було прийняте рішення продовжити терміни, це дозволяє закон до 5 днів прийняття документів. Кінцевий термін зараз продовжено до середи, 27 травня, до 18 години», - пояснив Степанов.

Нагадаємо, серед вимог до кандидатів досвід роботи на посадах державної служби на менше ніж 3 роки з загальним стажем роботи не менше семи років та володіння державною та іноземними мовами. Ступінь вищої освіти кандидата повинен бути не нижче магістра. Раніше повідомлялося, що МОЗ завершило співбесіди з кандидатами на посаду керівника НСЗУ.

Пізніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що не відомство не змогло обрати переможця конкурсу, тому він проситиме уряд призначити керівника НСЗУ шляхом укладення контракту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: