Україна готова відкрити два нових КПВВ в Луганській області

Читать на русском
На черговому засіданні ТКГ, яке проходило в форматі відеоконференції, Україна наголосила на готовності до відкриття двох нових КПВВ в Луганській області.
pravda.com.ua

На черговому засіданні ТКГ, яке проходило в форматі відеоконференції, Україна наголосила на готовності до відкриття двох нових КПВВ в Луганській області.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Відзначається, що українська сторона підтвердила готовність надати гарантії безпеки на період побудови інфраструктури КПВВ.

Крім того, Україна наголосила на важливості встановлення сталого та всеосяжного режиму припинення вогню.

У межах робочої групи з безпекових питань обговорювалися нові точки розведення сил і засобів, забезпечення сталого припинення вогню.

Делегація України запропонувала провести додаткове засідання безпекової групи для досягнення прогресу в питанні розведення сил і засобів на проектних ділянках до наступного засідання ТКГ.

Також було повідомлено про те, що на території ОРДЛО відновили роботу українського оператора мобільного зв’язку після двотижневої перерви.

Крім того, гуманітарна група обговорила питання узгодження списків для взаємного звільнення утримуваних осіб. Українська делегація продовжує наполягати на звільненні за принципом всіх на всіх.

Нагадаємо, Україна в ТКГ представила план щодо виборів у ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: