Відкриття КПВВ на Донбасі: бойовики блокують гуманітарні коридори

Читать на русском
Відкриття КПВВ на Донбасі. На 12 червня гуманітарні коридори залишаються заблокованими бойовиками.
dpsu.gov.ua

Незважаючи на черги біля КПВВ «Мар'їнка» і «Станиця Луганська», гуманітарні дорожні коридори залишаються заблокованими окупантами.

Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

«Сьогодні, станом на 11:00, до вказаних контрольних пунктів в'їзду-виїзду продовжили прибувати люди, яким необхідно потрапити на тимчасово окуповану територію України для вирішення проблем соціально-гуманітарного характеру. На КПВВ «Мар'їнка» очікують перетину 2 автомобілі і 10 пішоходів, а перед КПВВ «Станиця Луганська» знаходяться понад 20 осіб», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прикордонників, з початку відкриття пропуску ніхто з людей так і не зміг перетнути лінію розмежування: гуманітарні дорожні коридори залишаються заблокованими бойовиками.

«Двоє громадян, які пішли вчора в сторону тимчасово окупованого Донецька на неконтрольовану територію, не повернулися, як і перед цим ще чотири жінки. Підтвердження, що ці громадяни потрапили на окуповану територію, поки немає», - відзначили в ДПСУ.

Нагадаємо, на цьому тижні, з 10 червня, частково було відновлено пропуск громадян та транспортних засобів в контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Мар'їнка» і «Станиця Луганська».

Незважаючи на це, бойовики два дні поспіль блокували пропуск через КПВВ на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: