У Донецькій області зафіксували спалах коронавірусу в психоневрологічному інтернаті

Читать на русском
У Слов'янську Донецької області зафіксували спалах коронавірусу в психоневрологічному інтернаті, хворобу підтвердили у 22 працівників.
glavcom.ua

У Слов'янську Донецької області зафіксували спалах коронавірусу в психоневрологічному інтернаті, хворобу підтвердили у 22 працівників.

Про це написав у Facebook голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

«Плюс 23 нові випадки COVID-19 лабораторно підтвердили протягом доби 24 червня на Донеччині — 1 у Краматорську, 22 — у Слов’янську. У Краматорську 53-річна жінка, яка прибула із-за кордону, у Слов’янську — медпрацівники психоневрологічного інтернату (65-річний чоловік та 21 жінка). Усі вони з кола контактних осіб, у яких наявність коронавірусу була підтверджена раніше. Наразі проводиться обстеження всього персоналу та пацієнтів медзакладу», — написав Кириленко.

Нагадаємо, в Україні 25 червня зафіксовано вже 40 008 випадків коронавірусу. За добу було поставлено новий антирекорд - 994 нових хворих.

На ранок четверга, 25 червня, у світі 9 млн 405 тис. 800 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 482 128 осіб. Одужали 4,7 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: