У ЗСУ за добу зафіксували 7 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за добу зареєстровано ще 7 випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 146 осіб.
Командування медичних сил ЗСУ

У Збройних силах України за добу зареєстровано ще 7 випадків коронавірусної хвороби, загалом хворіють 146 осіб.

Про це повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 25 червня у Збройних Силах України хворіють 146 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2», - йдеться у повідомленні.

Також всього за час пандемії одужало – 290 осіб, летальних випадків – 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 498 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчих три доби – 104 особи.

«За минулу добу зареєстровано 7 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що з них у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на лікувані перебувають 2 військовослужбовці. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

«На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 5 осіб (Львівська область - 4 військовослужбовці та Дніпропетровська – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», - повідомляють військові медики.

Нагадаємо, в Україні 25 червня зафіксовано вже 40 008 випадків коронавірусу. За добу було поставлено новий антирекорд - 994 нових хворих.

На ранок четверга, 25 червня, у світі 9 млн 405 тис. 800 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції складає 482 128 осіб. Одужали 4,7 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: