Засідання Кабінету міністрів України – трансляція

Читать на русском
У четвер, 25 червня, Кабінет міністрів України під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля проводить позачергове засідання.

У четвер, 25 червня, Кабінет міністрів України під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля проводить позачергове засідання.

Трансляцію веде «Слово і діло».

25.06.2020 Засідання УрядуКабМін

Як уточнив глава Кабміну Денис Шмигаль, на позачерговому засіданні Кабміну розглядатимуть питання ліквідації наслідків повеней. Він також попросив Міністерство економіки та голів постраждалих областей підготувати орієнтовний розрахунок завданих збитків.

Як відомо, раніше повідомлялося, що більше сотні працівників поліції і рятувальних служб, а також вертольоти ДСНС залучені до евакуації людей у населених пунктах, які виявилися підтопленими внаслідок негоди.

На Прикарпатті зафіксовано до 70% місячної норми опадів – підтоплені села, зруйновані газопроводи й дороги. Також затоплений гірськолижний курорт Буковель.

Нагадаємо, у Кабінеті міністрів доручили підготувати пропозиції щодо невідкладних заходів для подолання наслідків стихії в західних областях України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: