Вибух будинку в Києві: постраждалі отримають від 50 до 100 тисяч гривень

Читать на русском
Вибух в будинку на Позняках. Постраждалі від вибуху отримають від 50 до 80 тисяч гривень. Тим, хто втратив близьких, виплатять по 100 тисяч гривень за кожного загиблого.
fakty.com.ua

Комісія з надзвичайних ситуацій Києва схвалила рішення про виділення грошової допомоги постраждалим жителям будинку на Позняках, де стався вибух.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook в середу, 24 червня.

Вибух у житловому будинку в Києві: чи можливо убезпечити себеУбезпечити себе від надзвичайних катастроф можна тільки спільно із сусідами, вважає експерт.

За його словами, всі постраждалі сім'ї отримають по 50 тис. грн. Ті, хто отримав легкі травми – по 60 тисяч гривень. У кого травми середньої тяжкості, виплатять по 70 тисяч гривень. Тим, хто зазнав важких травм, виділять по 80 тисяч.

Сім'ї, які втратили близьких, отримають по 100 тисяч гривень за кожного загиблого.

Нагадаємо, 21 червня в Києві на Позняках стався вибух у багатоповерхівці, було зруйновано кілька поверхів. Усього пошкоджено 16 квартир. Рятувальники виявили тіла п'яти загиблих.

Раніше мер столиці Віталій Кличко заявив, що Київ готовий виділити з резервного фонду 30 млн грн на житло постраждалим від вибуху.

У ДСНС 23 червня повідомили, що пошукові роботи на місці вибуху завершилися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: