У поліції розповіли нові подробиці стрілянини в Житомирській області

Читать на русском
У Нацполіції розповіли подробиці масового розстрілу в Житомирській області, котрий стався минулого тижня.

У Нацполіції розповіли подробиці масового розстрілу в Житомирській області, котрий стався минулого тижня.

Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області.

За словами поліцейських, жертви масового розстрілу в Житомирській області минулого тижня виїхали на греблю в районі села Новоселиця для святкування дня народження. Обставини вказують, що така розправа для деяких із них була раптовою.

Повідомляється, що поліція намагається відтворити події трагічної ночі. Встановлено, що тіла загиблих знаходилися в декількох місцях. Зокрема, двоє військовослужбовців одного з батальйонів Національної гвардії (1986 і 1973 років народження) на момент розстрілу перебували в одній альтанці з орендарем ставка.

Тіла ще двох чоловіків - волонтера (1976 року народження) і нацгвардійця (1970 року народження) - були виявлені на вході до іншої будівлі, де на момент конфлікту спали шестеро гостей.

Також повідомляється, що молодший із загиблих був у найбільш давніх і дружніх відносинах з підозрюваним. Їхнє знайомство тривало близько десяти років, і раніше ніяких конфліктів між ними не виникало.

Решта троє чоловіків - 1970, 1973 і 1990 років народження - перебували на ліжках в одній з кімнат будинку. Обставини вказують на те, що ці події були раптовими для загиблих.

Поліція на місці розстрілу в Житомирській області знайшла шість одиниць зброї, зареєстрованої на учасників інциденту: гладкоствольну рушницю ІЖ-58 - належить підозрюваному орендарю, мисливські карабіни Ремінгтон, Ругер, АКМС-МФ1, Zbroyar Z15 і травматичний пістолет ПМТ - належали загиблим. Крім того, були виявлені патрони і гільзи, а також два ножі.

Вилучено і три автомобілі - ВАЗ 2121 (Нива) підозрюваного, Ніссан Наварро і Шкода Октавія, на яких приїхали відпочивальники. Згідно з висновками експертів, причинами смерті сімох людей стали вогнепальні дробові поранення із пошкодженням внутрішніх органів.

«Рідні загиблих розповідають, що чоловіки виїхали з дому вранці 21 травня для святкування дня народження одного із них і риболовлі в місці, де вони неодноразово вже бували», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч з 20 на 21 травня на березі ставка неподалік від села Новоселиця Попільнянського Житомирської області сталося масове вбивство. Жертвами стали 7 добровольців АТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: