Синоптики прогнозують дощі майже весь тиждень

Читать на русском
Погода в Україні з 22 до 26 червня. Дощі пройдуть по всій Україні, і тільки в четвер погода покращиться в деяких регіонах.
фото з відкритих джерел

В Україні з 22 до 26 червня збережеться спекотна погода, однак дощі з грозами очікуються майже у всіх регіонах.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, сьогодні, 22 червня, у всіх областях України очікується дощ з грозою. Середня температура буде від +24 до +29 градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+ 17 градусів.

У вівторок, 23 червня, на всій території країни також дощі з грозами. У більшості областей похолодає в середньому на 2 градуси - до +22...+ 27. На сході країни буде тепліше, ніж в інших регіонах, - до +30 градусів.

У середу, 24 червня, дощі не припиняться. Синоптики прогнозують опади з грозою по всій країні. Температура повітря вдень +22...+ 27 градусів.

У четвер, 25 червня, дощі з грозами пройдуть лише в західних і південних областях. В інших регіонах – хмарно з проясненнями. Температура вдень від +22 до +28 градусів. Вночі найхолодніше буде в Івано-Франківській області – до +11.

У п'ятницю, 26 червня, дощова погода з грозами збережеться тільки в західних областях (вдень +22...+ 25 градусів). В інших регіонах очікується невелика хмарність і температура +27...+ 29.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Україні було знеструмлено 112 сіл через негоду. При тому 101 з них – в Житомирській області.

Минулого тижня в Карпатах зсув відрізав від транспортного сполучення сім сіл.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: