Негода в Україні знеструмила майже 90 населених пунктів у п'яти областях

Читать на русском
Внаслідок ускладнення погодних умов станом на 7:00 21 червня через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 89 населених пунктів у 5 областях.

Внаслідок ускладнення погодних умов станом на 7:00 21 червня через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 89 населених пунктів у 5 областях.

Про це повідомляє ДСНС.

До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

20 червня на території 5 областей (Тернопільська, Волинська, Івано-Франківська, Одеська та Чернівецька) внаслідок негоди (інтенсивний дощ, пориви вітру) сталося замулення 10 приватних подвір’їв, підтоплено 23 підвальних приміщення, 13 криниць, 11 дворогосподарств та 1 гараж, частково пошкоджено дахи 2 будівель, в Івано-Франківській області на дорогах місцевого значення (Гринява-Голошино та Кохан-Перехресне) сталися два зсуви ґрунту.

Жертв та постраждалих немає.

Підрозділами ДСНС відкачано 1 тис 613 м3 води. Всього до робіт залучалось 39 осіб та 14 одиниць техніки, з них від ДСНС 32 людини особового складу та 10 одиниць техніки.

Раніше повідомлялося, що у чотирьох областях України в результаті ускладнення погодних умов станом на ранок суботи, 20 червня, знеструмлені 179 населених пунктів.

Напередодні повідомлялося, що в Карпатах зсув відрізав сім сіл від транспортного сполучення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: