В одній з областей України мають намір посилити карантин

Читать на русском
У Міністерстві охорони здоров'я розмірковують над посиленням карантинних обмежень у Закарпатській області.

У Міністерстві охорони здоров'я розмірковують над посиленням карантинних обмежень у Закарпатській області.

Про це повідомили у прес-службі Офісу президента.

Зазначається, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов планує відвідати з перевіркою Закарпатську та Львівську області, які є лідерами за кількістю інфікованих коронавірусом.

«Міністр зазначив, що ситуація із захворюваністю на Закарпатті викликає занепокоєння. Він не виключає, що цьому регіону доведеться готуватися до запровадження додаткових обмежень. Максим Степанов детально вивчить ситуацію в Закарпатській області та заслухає пропозиції місцевої влади. Додаткові обмеження може бути запроваджено на один тиждень», - повідомили в Офісі президента.

Також в Закарпатській облдержадміністрації відзначили, що в зв'язку зі збільшенням кількості хворих в області створений антикризовий центр по боротьбі з коронавірусом.

Нагадаємо, з 22 червня в Україні набувають чинності нові правила оцінювання готовності регіону до зняття карантинних обмежень, згідно з якими посилити карантин можуть в окремо взятому населеному пункті.

Також повідомлялося, що за останню добу в Україні виявили 841 новий випадок захворювання коронавірусом, загальна кількість хворих наближається до 36 тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: