На Рівненщині посилили контроль над карантином

Читать на русском
Влада Рівненської області ухвалила рішення про посилення контролю над дотриманням карантинних обмежень.
Українські Новини

Влада Рівненської області ухвалила рішення про посилення контролю над дотриманням карантинних обмежень.

Відповідне рішення було прийнято обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), повідомляє Рівненська облдержадміністрація в суботу, 20 червня.

Як відзначили в ОДА, контроль буде посилено за дотриманням карантинних заходів у сфері громадського харчування, торгівлі, транспортних перевезень і релігійних заходів.

«Ухвалено рішення про посилення державного нагляду і контролю за дотриманням карантину. Особливо це стосується контрольних функцій Нацполіції і Держпродспоживслужби у сфері нагляду за закладами громадського харчування, транспортного сполучення, релігійних заходів, місць торгівлі. Особливий акцент - на нелегальні перевезення», - сказав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

При цьому в Рівному з 22 червня буде запущений весь міський транспорт, щоб уникнути скупчення людей. Одночасно буде посилено контроль за дотриманням карантинних обмежень пасажироперевезень.

За минулу добу на Рівненщині за минулу добу виявили 84 нових випадки коронавірусу, а сьогодні вранці - ще 29. Усього в регіоні 2805 осіб захворіли на COVID-19, з них 53% вже одужали. Померли 55 осіб.

Нагадаємо, з 22 червня в Україні набувають чинності нові правила оцінювання готовності регіону до зняття карантинних обмежень, згідно з якими посилити карантин можуть в окремо взятому населеному пункті.

Також повідомлялося, що за останню добу в Україні виявили 841 новий випадок захворювання коронавірусом, загальна кількість хворих наближається до 36 тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: