Рада знову відхилила програму дій Кабміну: як голосували нардепи

Читать на русском

Верховна рада знову відмовилася схвалити програму дій Кабінету міністрів Дениса Шмигаля. Нагадаємо, вперше її відхилили 4 червня, але тоді сам прем'єр-міністр просив відправити документ на доопрацювання. «Слово і діло» пропонує подивитися, як розподілилися голоси в залі.

Доопрацьовану програму Кабміну підтримали 207 народних депутатів, 69 виступили «проти», 60 – утрималися, 30 – не голосували.

Фракція «Слуга народу» дала лише 176 голосів за постанову, 25 депутатів утрималися, 13 – не голосували і 34 – були відсутні. Група «Довіра» підтримала програму в повному складі – 17 голосів «за». «За майбутнє» дала 6 голосів «за», один депутат виступив «проти», 11 – утрималися, 3 – не голосували і один був відсутній. Ще 8 голосів «за» дали позафракційні депутати.

В «Опозиційній платформі – За життя» 27 нардепів голосували «проти», один – утримався, 9 – не голосували і 7 – були відсутні. В «Європейській солідарності» 19 нардепів були «проти», 4 – не голосували і 4 – були відсутні.

У фракції «Батьківщина» більшість депутатів утрималися під час голосування, двоє висловилися «проти» і двоє – були відсутні. Практично всі депутати «Голосу» виступили «проти» програми Кабміну.

Раніше «Слово і діло» писало про те, коли ухвалювалися програми попередніх урядів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: