У Зеленського є дві умови відставки Авакова – нардеп

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський може розглянути питання щодо звільнення голови МВС тільки у двох випадках. Один з них – гідна альтернатива Авакову.
facebook.com/yevheniya.khudzik

Президент Володимир Зеленський на зустрічі з фракцією «Слуга народу» назвав дві умови для відставки глави МВС Арсена Авакова.

Про це заявила заступник глави фракціі СН Євгенія Кравчук під час брифінгу в Раді 18 червня, повідомляє «Радіо Свобода».

Суспільство вимагає відставки Авакова: топ виконаних і провалених обіцянок міністраСуспільство вимагає відставки глави МВС Арсена Авакова, який вже понад шість років на посаді. Ми зібрали топ його виконаних і провалених обіцянок.

«Президент сказав, що якщо будуть конкретні кандидатури на (посаду – ред.)міністра МВС або у фракції будуть незадоволені Аваковим більше, ніж окремі депутати, то питання про його відставку може розглядатися», – заявила Кравчук.

Нагадаємо, 17 червня комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності виніс на розгляд парламенту постанову про звільнення Арсена Авакова з посади голови МВС.

5 червня в Києві і інших містах пройшли акції протесту проти Авакова. Цього ж дня міністр внутрішніх справ звітував у парламенті в тому числі про події в Кагарлику й Броварах.

При цьому президент Володимир Зеленський заявляв, що кращого міністра, ніж Аваков, немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: