ОПУ підготував поправки до законопроекту про особливий статус Донбасу, нового закону немає – учасник ТКГ

Читать на русском
Офіс президента України не готував нового законопроєкту про особливий статус окремих районів Донбасу, а вніс правки у вже існуючий документ.
Держприкордонслужба

Офіс президента України не готував нового законопроєкту про особливий статус окремих районів Донбасу, а вніс правки у вже існуючий документ.

Про це повідомив представник окремих районів Донецької області в Тристоронній контактній групі в Мінську Сергій Гармаш, передає «Радіо Свобода».

Гармаш зазначив, що питання впроваждення прописаних у цій формулі кроків було обговорено в Мінську минулого тижня.

«Або журналісти, або глава офісу президента неправильно висловився. Я думаю, що це непорозуміння. На минулому тижні на засіданні Тристоронньої контактної групи ми розглядали поправки до десятої статті нині діючого прийнятого закону «про особливий статус», ві там дійсно, першим пунктом йде імплементація «формули Штайнмайера», - уточнив Гармаш.

Раніше повідомлялося, що Офіс президента України підготував новий законопроект про особливий статус Донбасу, який включає формулу Штайнмайера.

Нагадаємо, 12 грудня 2019 року Верховна рада, а 18 грудня президент Володимир Зеленський продовжили на рік діючий закон про особливий статус Донбасу.

«Слово і діло» з'ясовувало, яке «домашнє завдання» повинна виконати Україна перед нормандським самітом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: