ЗМІ повідомили про загибель десятків військових на кордоні Індії та Китаю

Читать на русском
В результаті зіткнень між індійськими і китайськими військовими в гірському районі Ладакх на півночі Індії загинули або були поранені десятки людей.
epa european pressphoto agency

В результаті зіткнень між індійськими і китайськими військовими в гірському районі Ладакх на півночі Індії загинули або були поранені десятки людей.

Про це повідомляє агентство ANI з посиланням на джерело у вівторок, 16 червня.

Стверджується, що при зіткненні постраждали 43 людини з китайської сторони - в це число включені загиблі і важко поранені. Також під час інциденту загинули, щонайменше, 20 людей з індійської сторони. Про кількість поранених не повідомляється.

Раніше у вівторок в міноборони Індії заявили, що полковник і два солдати індійської армії були вбиті під час конфлікту з китайськими військовими в понеділок увечері в спірній долині Галван в районі Ладакх. На кордоні між двома країнами сталася жорстка рукопашна сутичка із застосуванням каміння.

Як повідомлялося, Індія і Китай вже майже 60 років оскаржують територію в Гімалаях і ніяк не можуть домовитися про кордон. Зіткнення між військовими двох країн вперше за десятиліття призвели до жертв.

Нагадаємо, під час масових протестів у столиці Індії загинули 13 людей.

Також в Індії поліція застосувала сльозогінний газ проти демонстрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: