Кіпр відновив міжнародне авіасполучення

Читать на русском
Кіпр у вівторок, 9 червня, відновив міжнародні пасажирські авіаперевезення через аеропорти Ларнаки і Пафосу.

Кіпр відновив міжнародні пасажирські авіаперевезення через аеропорти Ларнаки і Пафосу.

Про це повідомляє Cyprus Mail у вівторок, 9 червня.

Перший комерційний рейс після карантину вилетів сьогодні вранці о 8:00 в Афіни, рейс виконувала компанія Aegean Airlines.

Зазначається, що всі пасажири, які прибували в аеропорт, були в масках, на вході в термінал їм вимірювали температуру. В аеропорту Ларнаки на сьогодні заплановано п'ять прильотів і п'ять вильотів.

Водночас першим рейсом, який після тривалої перерви прийме аеропорт Ларнаки, буде літак авіакомпанії Israir Airlines з Тель-Авіва. За планом міністр транспорту Янніс Карусос повинен привітати перших пасажирів.

Аеропорти Кіпру були закриті 21 березня після набуття чинності указу про заборону комерційних рейсів на Кіпр і з нього. Зараз вони будуть діяти, дотримуючись суворих вказівок, в будівлі допускаються тільки пасажири і співробітники.

Згідно з правилами, до 19 червня прибулі на Кіпр повинні будуть показати після прибуття так званий сертифікат про здоров'я або зробити тест на коронавірус.

Раніше була названа дата перших рейсів з України до Туреччини.

Нагадаємо, міжнародне авіасполучення Україна відновить з 15 червня. При цьому внутрішні авіаперевезення запрацювали вже з 5 червня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: