МОЗ оприлюднило список із 50 країн зі значним поширенням COVID-19

Читать на русском
Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн зі значним поширенням COVID-19, до якого потрапили 50 країн у червоній зоні.
Global Look Press/Xinhua/Wang Quanchao

Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн зі значним поширенням COVID-19, до якого потрапили 50 країн у «червоній» зоні.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Міністерство охорони здоров’я України оприлюднило список країн, які за показниками захворюваності на COVID-19 віднесено до «червоної» та «зеленої» зон. Згідно з рішенням уряду України державами із значним поширенням COVID-19 вважаються країни, в яких кількість активних випадків захворювання на COVID-19 становить більш ніж 40 осіб на 100 тис. населення», – повідомили у ДПСУ.

Відповідно до оприлюдненого списку до «червоної» зони потрапили, зокрема Велика Британія, Швеція, Вірменія, США, Бельгія, Білорусь, Нідерланди, Росія, ОАЄ, Іспанія, Молдова, Франція, Канада та Італія.

У ДПСУ нагадали, що постановою Кабінету міністрів України від 12 червня передбачено, що перетин державного кордону особою, яка прибула з держави із значним поширенням COVID-19, є підставою для обсервації цієї особи.

Раніше в МОЗ заявили про скасування самоізоляції після повернення з Польщі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: