У МОЗ назвали регіони, які не готові до послаблення карантину

Читать на русском
В Україні станом на понеділок, 15 червня, 10 регіонів і місто Київ не відповідають усім необхідним критеріям для послаблення карантину.

В Україні станом на понеділок, 15 червня, 10 регіонів і місто Київ не відповідають усім необхідним критеріям для послаблення карантину.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з даними МОЗ поки не готові до послаблення карантину м. Київ, Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Чернівецька та Чернігівська області.

Неможливість переходити на наступний етап зняття карантинних обмежень у цих областях пояснюється високою інцидентністю (загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення, для пом'якшення карантину вона повинна бути менше 12 осіб на 100 тис. населення), великою завантаженістю лікарень та низьким охопленням населення ПЛР-тестуванням на коронавірус.

Як зазначили в МОЗ, дані з АР Крим та м. Севастополя щодо визначених критеріїв відсутні.

Раніше повідомлялося, що українцям нарахували 4,5 млн грн штрафів за порушення карантину.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 656 осіб, зафіксовано 12 летальних випадків, 171 пацієнт одужав.

На ранок понеділка, 15 червня, у світі 7 млн 899 тис. 547 осіб інфіковано COVID-19. Загальна кількість померлих від інфекції становить 433 019 осіб. Одужали 3,7 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: