Аеропорт «Бориспіль» оприлюднив правила на час карантину

Читать на русском
На час карантину в міжнародному аеропорту Бориспіль буде працювати тільки один термінал - D. На вході будуть перевіряти температуру.
facebook.com/airportboryspil

На час карантину в Україні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» буде працювати тільки один термінал - D. На вході до нього будуть перевіряти температуру.

Про це повідомляється в правилах, які 12 червня були опубліковані на сторінці аеропорту в Facebook.

Стало відомо, як планують впускати до України іноземних туристівПропуск іноземних туристів до України. При в'їзді в країну з'явиться зелена і червона зони контролю.

Так, до терміналу аеропорту D будуть пропускати тільки пасажирів з посадочними талонами або квитком в паперовому або електронному вигляді, а також в масках або респіраторах.

Супроводжуючі особи також повинні мати засоби індивідуального захисту.

Перед поїздкою в аеропорт пасажирів мають заповнювати інформаційну анкету про стан здоров'я, якщо цього вимагає авіакомпанія.

На вході до терміналу перевірятимуть температуру. Людей з температурою понад 38 градусів, а також симптомами коронавірусу до аеропорту пропускати не будуть.

Пасажирів також просять дотримуватися дистанціювання і користуватися власними або встановленими в аеропорту санітайзером.

Документи необхідно надавати лише в розгорнутому вигляді і без обкладинок. Пасажири повинні бути готові на вимогу інспектора зняти маску або респіратор.

По прильоту в аеропорт пасажири повинні забрати свій багаж і якомога швидше покинути будівлю, а також мінімально контактувати з людьми в терміналі прибуття.

Також пасажирів, які прибувають до України, просять встановити на свої смартфони додаток «Дій вдома» - для проходження домашньої самоізоляції.

Нагадаємо, з 5 червня в Україні відновили внутрішні авіаперельоти, а вже з 15 червня запустять міжнародні рейси.

З 15 червня українські аеропорти почнуть приймати і іноземних громадян.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: