В Україні відкриються нові дороги до курортів на Чорному та Азовському морях

Читать на русском
В рамках програм «Велике будівництво» в Україні незабаром відкриються нові відремонтовані дороги до курортів на Чорному та Азовському морях.
Офіс президента

В рамках програм «Велике будівництво» в Україні незабаром відкриються нові відремонтовані дороги до курортів на Чорному та Азовському морях.

Про це повідомляє Офіс президента в п'ятницю, 12 червня.

Які саме дороги оновлять розповів голова «Укравтодору» Олександр Кубрак.

У першу чергу він назвав трасу Н-30, яка проходить по території Запорізької області і з'єднує Василівку і Бердянськ. Цю оновлену дорогу протяжністю 120 км відкриють в липні.

«Міжнародна траса М-18, яка виводиться в Василівку із Запоріжжя, зараз повністю ремонтується. Йдуть роботи на всій ділянці. І вся вона буде приєднана до нормальної мережі доріг», - додав він.

Безпека доріг: чи небезпечно їздити мостами КиєваВлада повинна стежити за термінами експлуатації мостів, щоб гарантувати безпеку, вважає експерт.

Також, за його словами, в липні заплановано початок ремонту дороги в Очаків. Триває ремонт доріг до Скадовська на Херсонщині та Затоки в Одеській області.

Ремонт доріг також триває і в інших туристичних регіонах. Зокрема, в цьому році планують зробити траси, які йдуть із Хмельницького до туристичного центру Кам'янець-Подільського та Сатанова.

Ремонти тривають і в рамках проєкту Малого карпатського кільця на території трьох західних областей країни, а також на дорогах Долина - Хуст та Н-13 (Львів - Самбір - Ужгород).

Раніше в «Укравтодорі» повідомили, скільки витратять на дороги в 2020 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: