Запуск автофіксації порушень на дорогах можуть відтермінувати – МВС

Читать на русском
В Україні на 1 травня заплановано старт системи автофіксації порушень ПДР. Однак запуск можуть перенести через карантин.
facebook.com/artem.shevchenko.9

Через карантин в Україні можуть перенести старт системи автоматичної фіксації порушень на дорогах, який планувався 1 травня.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у Facebook у четвер, 9 квітня. За його словами, систему, яка буде автоматично фіксувати порушення і розсилати штрафи, повинні були запустити в Україні вже з травня.

Як зміняться штрафи за порушення ПДР у 2020 роціШтрафи за порушення деяких правил дорожнього руху в Україні цьогоріч посиляться. Подробиці – на інфографіці.

«МВС України нагадує, що карантин карантином, вірус вірусом, а автофотовідеофіксацію порушень ПДР та розсилку повідомлень про це поки ніхто не скасовував. Вони повинні запрацювати з 1 травня. Хоча можливе й відтермінування у зв’язку із карантином», – написав Шевченко.

Нагадаємо, раніше в МВС обіцяли, що до 1 травня в Київській області буде встановлено ще 30 камер автоматичної фіксації порушень ПДР.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков анонсував тестовий період роботи системи, який триватиме 45 днів. За його словами, у цей час камери на дорогах будуть працювати в режимі інформування й попередження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: