СБУ виявила розкрадання на Львівській залізниці

Читать на русском
Менеджери Львівської залізниці в змові з комерсантами купили вживані запчастини для рухомого складу за ціною нових на 3,7 млн ​​грн.
Фото СБУ

Менеджери Львівської залізниці в змові з комерсантами купили вживані запчастини для рухомого складу за ціною нових на 3,7 млн ​​грн.

Про це в п'ятницю, 12 червня, повідомила Служба безпеки України.

Кінець епохи секретності: посадовці СБУ показали декларації, проте не всіЦьогоріч посадовці української спецслужби, які призначаються указами президента України, мають вперше публічно подати електронні декларації. Проте це чомусь зробили не всі.

За даними слідства, постачальники ввозили старі запчастини із Російської Федерації. Отримані від держкомпанії гроші вони переводили на рахунки фіктивних фірм для подальшого виведення у «тінь».

«Встановлюється причетність керівників усіх ланок регіональної філії «Укрзалізниці» до протиправної діяльності», - відзначили в СБУ.

Раніше співробітники СБУ за період карантину заблокували понад 2,6 тисячі спільнот із понад мільйонною аудиторією і викрили 385 інтернет-агітаторів, які поширювали фейки про коронавірус та закликали до силового захоплення влади.

Також нагадаємо, СБУ назвала кількість засуджених бойовиків ІДІЛ в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: